<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.04.2022 689

Потепління на 20 градусів та дощі: прогноз погоди в Україні до кінця тижня

На календарі вже квітень, а справжнє весняне тепло поки що не поспішає в Україну. Йому на заваді стають постійні дощі - майже на всій території країни буде хмарна та дощова погода до кінця поточного тижня.

Про прогноз погоди на тиждень повідомляє SINOPTIK.UA. Пише "Апостроф"

Донецьк

У Донецьку спостерігатиметься найбільш різкий перепад температур за тиждень. У вівторок, 5 квітня, температура опуститься до -2 градусів, а вже в неділю стовпчик термометра покаже +18 градусів тепла. У середині тиждня буде хмарно з проясненнями - вночі від +1 до +8, а вдень середня температура +14 градусів.

Київ

У столиці переважатиме дощова погода, а в четвер та п'ятницю до киян усміхнеться сонце. На початку тижня вночі прогнозують заморозки, а вдень +5..+11 градусів тепла. Під кінець тижня стовпчик термометра, що вночі, що вдень показуватиме майже одну й ту ж саму позначну +7...+9 градусів тепла.

Львів

На початку тижня у Львові очікується прохолодна погода з дощами, однак після середи повітря прогріється до +12...+14 градусів вдень. На вихідні прогнозують зливи й похолодання до +2...+6 градусів уночі та +7...+9 удень.

Харків

З вівторка у Харкові стане теплішати. Середня температура вночі коливатиметься в межах +5...+8, а вдень повітря прогріється до +12...+15 градусів тепла. На вівторок, середу та четвер дощі не прогнозуються, але небо буде затягнуте хмарами з тимчасовими проясненнями. На вихідних - дощ.

Дніпро

У Дніпрі теж прогнозують різкий перепад температур за короткий термін. У вівторок вночі буде 0 градусів, а вже в п'ятницю денна температура сягатиме 18 градусів тепла. Хмарна погода протримається увесь тиждень, зливи очікуються у п'ятницю. На вихідних збережеться тепла погода з +16 вдень, однак небо буде затягнуте хмарами.

Одеса

Сонячна Одеса на цьому тижні частково виправдає свою назву. У вівторок буде сонячна погода з +5 уночі та +12 вдень, а в середу хоч і буде на кілька градусів тепліше, та сонце іноді заходитиме за хмари. У четвер та п'ятницю дощі, зате в останній будень температура підніметься до +7 вночі та +19 вдень. На неділю прогнозується хмарна та дощова погода.

Раніше "Апостроф" писав, що у квітні Україну накриє хвиля потепління до +26 та додав карту погоди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потепління на 20 градусів та дощі: прогноз погоди в Україні до кінця тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.04.2022 689
Еще материалы раздела «Суспільство»