<
НОВИНИ ДНЯ: Королівський бісквіт "Вікторія": як приготувати відомий класичний десерт  День батька в Україні 2024 року: якого числа вітати татусів і як виникло це свято  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  "Росія не може значно просунутися на фронті": які існують три сценарії закінчення війни в Україні  Рецепт вишневих слойок  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  У Міноборони обіцяють піти назустріч мобілізованим: що пропонуютьвсі новини дня
Політика
Україна
05.04.2022 573

"Народ проти". Лукашенко намагається уникнути участі у війні проти України, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко прислухається до думки свого народу. І тому намагається уникнути участі білоруської армії у війні проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю українським журналістам.

"Ми можемо подивитися на того самого Лукашенка... Ракети летіли від нього, і він це розуміє. Але ми бачимо, що він якісь кроки робив для того, щоб не вступити повністю у війну. Не факт, що не вступить, ми цього до кінця не знаємо. Але тим не менш, йому потрібно дивитися на свій народ. І народ Білорусі проти війни з Україною", - зазначив Зеленський.

За його словами, порівняно з росіянами білоруси набагато краще ставляться до українців.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Народ проти". Лукашенко намагається уникнути участі у війні проти України, - Зеленський 5.00 5 1
Політика / Україна
05.04.2022 573
Еще материалы раздела «Україна»