НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Політика
Україна
05.04.2022 481

Президент обіцяє оцінити поведінку українських олігархів після Перемоги

Президент України Володимир Зеленський констатує, що українські олігархи з початку війни поводяться по-різному, висновки будуть зроблені після Перемоги.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю українським журналістам, яке транслювалось в телемарафоні, передає Укрінформ.

«Олігархи з початку війни вели себе усі по-різному. Висновки будемо робити, коли переможемо», - сказав він.

За словами Зеленського, дехто з олігархів позитивно себе проявив, дехто неочікувано став героєм, а хтось перестав бути міцним.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Частина відомих великих бізнесменів активно підтримують український народ у боротьбі, надають необхідну гуманітарну допомогу. Про деяких нічого не відомо.

Оценка материала:

5.00 / 1
Президент обіцяє оцінити поведінку українських олігархів після Перемоги 5.00 5 1
Політика / Україна
05.04.2022 481
Еще материалы раздела «Україна»