<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Світ
05.04.2022 620

У посольства рф в Ірландії почалися проблеми з банками й пальним – ЗМІ

У посольства росії в Ірландії закінчується дизпаливо для опалення та гарячого водопостачання як самої дипмісії, так і житла дипломатів, а також почалися проблеми з рахунками в банку.

630_360_1649154467-497_05.04.22

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Irish Mirror.

«Посольство (рф – ред.) відчуває труднощі, бо ніхто не хоче мати з ними справу через те, що відбувається в Україні. Проблеми не тільки з деякими нафтовими компаніями, але й з банками та багатьма іншими підприємствами», - заявив співрозмовник ЗМІ.

Нині у дипмісії закінчується дизельне паливо для опалення та гарячої води як самого посольства, так і резиденції дипломатів після того, як місцева компанія відмовилася від постачання дизелю. Інша компанія розірвала контракт щодо обслуговування бойлера.

За словами високопоставлених джерел газети, ірландський банк Bank of Ireland вирішив призупинити обслуговування рахунків посольства росії в Ірландії.

Росіяни вже написали скарги до МЗС, проте у самому відомстві відмовилися коментувати новину.

На початку березня в Дубліні (Ірландія) у ворота посольства Росії врізалася вантажівка. Водій, за його словами, прагнув пробити «коридор для російського посла, аби він залишив країну».

З 24 лютого в Україні триває новий етап російсько-української війни. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет, катує і винищує українців.

Оценка материала:

5.00 / 1
У посольства рф в Ірландії почалися проблеми з банками й пальним – ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Світ
05.04.2022 620
Еще материалы раздела «Світ»