<
НОВИНИ ДНЯ: "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оціниливсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2022 2009

Президент нагородив військових Зірками Героїв, двох - посмертно

Президент Володимир Зеленський нагородив українських військових Зірками Героїв, двох з них - посмертно.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський написав у Телеграмі.

"Наші воїни заслуговують на найбільшу вдячність. Нагородив найкращих синів України Зірками Героїв. На жаль, двох із них – посмертно. Пишаємося кожним, хто захищає нашу державу", - зазначив глава Української держави.

Він зауважив, що завдяки воїнам Україна вистояла та продовжує боротися.

24 лютого росія розпочала війну проти України, російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
Президент нагородив військових Зірками Героїв, двох - посмертно 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2022 2009
Еще материалы раздела «Україна»