<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2022 1158

У перемогу над росією вірять 95% жителів України

Практично всі жителі України (95%) вірять у перемогу над росією.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 30-31 березня.

95% опитаних вірять у те, що Україна зможе відбити напад росії, проте упевненість у швидкій перемозі "за кілька тижнів" дещо зменшилась - з 47% до 35% опитаних.

Натомість зросли позиції "кілька місяців" і "пів року - рік".

При цьому 14% респондентів не змогли відповісти на це питання.

Крім того, за даними опитування, 78% вважають, що справи в Україні рухаються у правильному напрямку. Лише 11% респондентів дотримуються протилежної думки, 11% - не змогли оцінити.

У всіх регіонах та серед всіх вікових груп продовжує домінувати оцінка напрямку як правильного.

В опитуванні взяли учать 1500 респондентів віком від 18 років і старші в усіх областях України, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,5%.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
У перемогу над росією вірять 95% жителів України 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2022 1158
Еще материалы раздела «Україна»