<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
06.04.2022 1008

Бюджет рф у березні недоотримав понад ₽300 мільярдів нафтогазових доходів

За підсумками березня різниця між очікуваними нафтогазовими доходами і тими, які фактично надійшли до російського бюджету, становить 302 мільярди рублів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на мінфін рф.

«Корегування зумовлене відхиленням обсягів експорту газу від прогнозного рівня, а також нижчою динамікою надходжень у рамках режиму ПДД (податку на додатковий дохід – ред.) та зростанням відшкодування акцизу на нафтову сировину, у тому числі у зв'язку зі зміною структури окремих елементів оподаткування» , - йдеться у повідомленні міністерства.

Раніше планувалося, що в березні до федерального бюджету надійде 790 мільярдів рублів.

Після вторгнення росії в Україну США, Євросоюз і країни, які до них долучилися, ввели ряд санкцій, які стосуються, у тому числі, нафтогазового російського експорту. Так, США та деякі інші країни запровадили ембарго на імпорт російських нафти й газу.

У березні влада рф оголосила, що з «недружніми країнами», тобто тими, хто ввів санкції щодо росії, розрахунки за газ проводитимуться з обов'язковою конвертацією валюти контрактів у рублі через Газпромбанк. Новий порядок оплати запроваджено з квітня. Більшість країн заявили, що не платитимуть за газ у рублях, оскільки це не передбачено контрактами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бюджет рф у березні недоотримав понад ₽300 мільярдів нафтогазових доходів 5.00 5 2
Політика / Росія
06.04.2022 1008
Еще материалы раздела «Росія»