<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде демобілізація? Як в Раді пояснюють відтермінування цього питання  Співвідношення добровольців та мобілізованих складає один до трьох, - Міноборони  Кекс з сухофруктами: рецепт легкої випічки на кожен день  Аспірантура і мобілізація: хто і за яких умов має право на відстрочку  Чому в Раді проти подовження терміну оновлення даних військовозобов’язаних: пояснив Завітневич  Чого боїться Путін: кремлівський "фюрер" продовжує чистки генералів і чиновників в надії виграти війну  Печиво-мафін з малиновим джемом: рецепт ароматної випічки зі Швеціївсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2022 512

Жителів Луганської області просять евакуюватися: окупанти знищують залізницю

Жителів Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної, Рубіжного, Попасної та Горського просять терміново евакуюватися. Поки російські окупанти не знищили залізницю.

__luganskoyi_obl_viyskovo_tsivilnoyi_adm_sergiy_ga_06.04.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Facebook голови Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая.

За його словами, сьогодні в Луганській області для евакуації населення працюватимуть п'ять гуманітарних коридорів - з Сєвєродонецька, Рубіжного, Попасної, Нижнього та Лисичанська.

"Звертаюся до кожного жителя Луганської області - евакуюйте, поки це безпечно. Вже в квітні ми не завжди можемо дістатися до південної частини Рубіжного. Відсутній прямий гуманітарний коридор до Кремінної. Але, незважаючи на це, люди їдуть звідти. Поки є автобуси і поїзди - користуйтеся цією можливістю. Тому що вчора росіяни пошкодили залізничне сполучення в Донецькій області. Ремонт тривав кілька годин, потяги затримувалися", - зазначив він.

Місця зборів:

  • Сєвєродонецьк: проспект Хіміків, 28;
  • Лисичанськ: ГТВ (РТИ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС;
  • Попасна: вул. Першотравнева, 42;
  • Гірське: вул. Гагаріна, 13А;
  • Нижнє: Паркова, 13;
  • Рубіжне: вул. Чехова, 11.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" за добу евакуювала з Донецької області майже 14 тисяч осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жителів Луганської області просять евакуюватися: окупанти знищують залізницю 5.00 5 1
Політика / Україна
06.04.2022 512
Еще материалы раздела «Україна»