<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Росія
06.04.2022 7729

"Доведеться надіти шинелі". У Росії погрожують молоді у разі провалу війни в Україні

Лідер російський комуністів Геннадій Зюганов пригрозив молоді тим, що їй "доведеться надіти шинелі", якщо буде провалена війна Росії проти України. Відповідну заяву він зробив на засіданні Молодіжного парламенту при Держдумі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

За його словами, стратегія президента Володимира Путіна на "демілітаризацію України і боротьбу з нацизмом" була підтримана в Державній думі, Раді Федерації і Раді безпеки.

"Якщо ми ці завдання не вирішимо, всі, хто тут сидить... вам всім доведеться надіти шинелі", - додав Зюганов.

Нагадаємо, раніше тимчасово повірена в справах США в Україні Крістіна Квін заявила, що військові дії проти України стали стратегічним провалом президента Росії Володимира Путіна. І від цього провалу значно постраждає сама Росія.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Доведеться надіти шинелі". У Росії погрожують молоді у разі провалу війни в Україні 5.00 5 2
Політика / Росія
06.04.2022 7729
Еще материалы раздела «Росія»