<
НОВИНИ ДНЯ: Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2022 4346

На Донбасі знищили підрозділи з російськими курсантами і строковиками, - СБУ

Українські війська в Донецькій області знищили російські підрозділи, у складі якого були строковики і курсанти Московського вищого військового командного училища. А знайдені карти підтверджують плани захоплення всього регіону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на СБУ.

Повідомляється, що були отримані секретні карти і списки особового складу підрозділів, які були знищені в Донецькій області.

"Карти зареєстровані 22 лютого і містять плани окупантів щодо захоплення всієї території Донецької області. Як виявилося, Путін відправив на війну в Україну - курсантів Московського вищого військового командного училища. І оформили це як стажування", - йдеться в повідомленні.

Також серед отриманих документів виявлено:

  • талони на відрядження без місця перебування та терміну відрядження;
  • списки зведеного мотострілецького батальйону, серед яких багато строковиків і курсантів;
  • паспорти громадян Росії, військові квитки і т. д.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що третя частина російських окупантів, які влаштували масову розправу над мирними жителями Бучі, воювала в Сирії.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Донбасі знищили підрозділи з російськими курсантами і строковиками, - СБУ 5.00 5 2
Політика / Україна
06.04.2022 4346
Еще материалы раздела «Україна»