<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Україна
06.04.2022 2477

Доки є можливість. Верещук закликала евакуюватися мешканців трьох областей

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук застерегла мешканців Донецької, Луганської та Харківської областей від загострення воєнних дій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт Мінреінтеграції.

Верещук заперечила, що відведення військ РФ із півночі України було "жестом доброї волі". За її словами, незабаром може відбутися серйозне загострення у східних регіонах.

"Саме тому керівники військових адміністрацій Харківщини, Луганщини і Донеччини просять населення покинути межі областей і роблять все, щоб евакуація пройшла організовано. Це потрібно зараз, бо потім люди опиняться під вогнем і загрозою загибелі" – наголосила посадовиця.

Верещук заявила, що евакуюватися потрібно до нової фази війни. У разі ескалації бойових дій влада не зможе допомогти та організувати евакуацію.

"Потрібно евакуюватися, поки що є така можливість. Наразі вона ще є", – резюмувала міністерка.

До слова, російські окупанти впродовж доби 81 раз обстріляли Луганську область.

Оценка материала:

5.00 / 2
Доки є можливість. Верещук закликала евакуюватися мешканців трьох областей 5.00 5 2
Політика / Україна
06.04.2022 2477
Еще материалы раздела «Україна»