<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Політика
Світ
07.04.2022 474

США ввели повні блокуючі санкції проти "Сбербанку" і "Альфа-Банку"

Сполучені Штати США ввели повні блокуючі санкції проти російських банків. Зокрема, проти "Ощадбанку" і " Альфа-Банку".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Білого дому.

"Повне блокування санкцій щодо найбільшого фінансового інституту Росії "Сбербанку" і найбільшого приватного банку Росії "Альфа-банку", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, будь-які активи "Ощадбанку" і Альфа-Банку", що стикаються з фінансовою системою США, будуть заморожені. При цьому американцям заборонено вести з ними бізнес.

"Сбербанк" володіє майже однією третиною активів всього російського банківського сектора і є системоутворюючим для російської економіки. "Альфа-банк" є найбільшим приватним фінансовою установою Росії і четвертим за величиною фінансовою установою Росії в цілому.

Оценка материала:

5.00 / 1
США ввели повні блокуючі санкції проти "Сбербанку" і "Альфа-Банку" 5.00 5 1
Політика / Світ
07.04.2022 474
Еще материалы раздела «Світ»