<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
07.04.2022 3151

На Київщині російські військові спалювали цілі родини – Зеленський

Російські військовослужбовці спалювали у населених пунктів Київщині цілі родини.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю турецькому телеканалу Habertürk, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вони (російські вояки – ред.) спалили багато людей у цьому регіоні – Буча, Ірпінь, Гостомель. Вони спалили цілі родини. Учора ми знайшли нову родину: батька, матір, двох маленьких дітей. Тому я кажу, що вони нацисти. Це правда. Вони спалюють тіла, тому що бояться», - заявив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область визволені від російських загарбників. Станом на 3 квітня з зі звільненої території Київщини вивезено 410 тіл убитих загарбниками мирних жителів.

Канцлер ФРН Олаф Шольц різко засудив звірства росіян в українській Бучі та заявив про необхідність збільшення тиску на росію та допомоги Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Київщині російські військові спалювали цілі родини – Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
07.04.2022 3151
Еще материалы раздела «Україна»