<
НОВИНИ ДНЯ: В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Політика
Росія
07.04.2022 3102

"Лукойл" зупиняє свої заводи в Росії: названа причина

"Лукойл" зупиняє заводи з виробництва мазуту через надлишок нафтопродуктів. Повідомляється, що на тлі зниження поставок за кордон компанія зіткнулася з надлишками мазуту. Про терміни відновлення виробництва поки не повідомляється.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Комерсант".

"У переробці відбулося різке зниження обсягів відвантаження мазуту і, як наслідок, утворення надлишку даного палива в сховищах", - йдеться в повідомленні компанії. Заповнення сховищ через низький попит призвело до зупинки нафтопереробних заводів і зниження виробництва палива. Надлишок палива передбачається перенаправити на ТЕЦ і використовувати мазут замість природного газу.

"Лукойл" володіє чотирма НПЗ в Росії і є другим після "Роснефти" найбільшим нафтопереробником у РФ. У 2021 році компанія переробила близько 43 млн тонн нафти.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Лукойл" зупиняє свої заводи в Росії: названа причина 5.00 5 2
Політика / Росія
07.04.2022 3102
Еще материалы раздела «Росія»