<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.04.2022 666

У Києві за дві доби виявили 16 ворожих ДРГ

Заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних сил Олександр Грузевич поділився оперативною інформацією про ситуацією в Києві та області.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на виступ бригадного генерала.

"Упродовж двох днів у самому Києві виявили 16 ДРГ ворога. Тобто, покидаючи область, він залишив диверсантів. Наприклад, учора ми провели зачистку одного району, впіймали одну групу – і виявили жменю датчиків, за якими орієнтуються ракети", – заявив Грузевич.

За його словами, саме через ці обставини мирним мешканцям не варто нехтувати сигналами повітряної тривоги. У Збройних силах підтвердили загрозу нових ракетних ударів по Києву.

Окрім того, Грузевич заявив про збереженні блокпостів по столиці. Хоч проїжджі частини доріг і будуть розширювати, та пропускний режим із міркувань безпеки залишать.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві за дві доби виявили 16 ворожих ДРГ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
07.04.2022 666
Еще материалы раздела «Столиця»