<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
08.04.2022 839

Загарбники бояться дзвінків з України й Білорусі та мають щодня читати «красную звезду»

РФ посилює пропаганду серед особового складу військових навчальних центрів.

630_360_1585246827-220_08.04.22

Про це, як передає Укрінформ, повідомляє Головне управління розвідки МО України у Телеграмі з посиланням на лист начальника ракетних військ і артилерії зс рф михайла матвєєвського до керівників навчальних центрів.

"Зокрема, матвєєвський вимагає довести до особового складу заборону відповідати на дзвінки та повідомлення з телефонних номерів з кодами «+375, +380» (Білорусь, Україна). Якщо все ж виклик прийнято, все сказане співрозмовником за визначенням сприймати як брехню і провокацію (незалежно від змісту розмови). Після цього заблокувати номер співрозмовника на своєму телефоні, затим звернутися до оператора мобільної мережі також щодо блокування абонента", - йдеться у повідомленні.

За даними української розвідки, пропаганда також має включати роз’яснення про «плюси» участі у війні з Україною. А саме про соціальні гарантії та підвищені виплати.

Всі українські та «інші» ресурси оголошуються такими, що розповсюджують фейки та недостовірну інформацію.

Натомість всі військовослужбовці зобов’язуються кожного дня ознайомлюватися зі змістом газети «красная звезда».

"Все це продовжує політику повної інформаційної самоізоляції рф та впровадження пропаганди на рівні Північної Кореї. Будь-який зовнішній вплив (незалежно від якості та тематики контенту) за визначенням оголошується ворожим", - підкреслюють у Головному управлінні розвідки.

Як раніше повідомлялося, російська пропаганда увійшла на сьогодні в найшаленішу й найтоксичнішу фазу.

За медійною стратегією нагнітання та різким зростанням закликів до максимально руйнівної ескалації стоїть заступник керівника ап рф Олексій Громов, який є одним зі стовпів умовної «партії яструбів», автор негласної концепції «Україна – держава, якої не існує».

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України. загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують та вбивають мирне населення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загарбники бояться дзвінків з України й Білорусі та мають щодня читати «красную звезду» 5.00 5 2
Політика / Світ
08.04.2022 839
Еще материалы раздела «Світ»