<
НОВИНИ ДНЯ: Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
08.04.2022 929

Начальник метрополітену Києва запропонував перейменувати п'ять станцій

На думку Віктора Брагінського, перейменувати слід станції Площа Льва Толстого, Берестейська, Мінська, Героїв Дніпра та Дружби народів.

Начальник КП Київський метрополітен Віктор Брагsнський звернувся до столичного мера Віталія Кличка з пропозицією перейменувати п'ять станцій метро. Про це Брагінський написав у Facebook. Пише korrespondent.net.

"Звернувся до мера з ініціативою перейменування 5 станцій підземки. Наші люди в укритті на Дружби народів, поки ця так звана "дружба народів" вбиває їхніх земляків, сусідів, родичів та знищує нашу країну. Такого не може бути", - зазначив він.
Він пропонує змінити назви наступних станцій: Площа Льва Толстого, Берестейська, Мінська, Героїв Дніпра та Дружби народів.
"Переконаний, що профільна комісія з найменувань спільно з громадськістю вибере гідні назви та увічнить наших героїв!", - додав він.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Начальник метрополітену Києва запропонував перейменувати п'ять станцій 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
08.04.2022 929
Еще материалы раздела «Столиця»