<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Політика
Світ
08.04.2022 861

Блінкен про гарантії для України: США обговорюють, як запобігти війнам з Росією в майбутньому

Сполучені Штати Америки постійно перебувать у контакті з українськими партнерами та союзниками. За словами держсекретаря США Ентоні Блінкена, сторони обговорюю як запобігти можливим майбутнім війнам з Росією.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова Блінкена.

За словами Блінкена, сторони обговорюють, що може бути зроблено, аби війна в Україні більше не повторилася й як наша країна буде захищатися в майбутньому, якщо Росія знову вдасться до агресії.

"І я не вдаватимуся до подробиць того, що це може включати, але низка країн говорять з Україною саме про це. І ми хочемо зробити все можливе, щоб після того, як ця російська агресія закінчиться, і Україна повністю утвердить свій суверенітет та незалежність, це не повторилося", - заявив держсекретар.

Оценка материала:

5.00 / 1
Блінкен про гарантії для України: США обговорюють, як запобігти війнам з Росією в майбутньому 5.00 5 1
Політика / Світ
08.04.2022 861
Еще материалы раздела «Світ»