НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФвсі новини дня
Політика
Україна
09.04.2022 826

Бійці полку «Азов» у Маріуполі знищили ворожу БМП з екіпажем

Бійці полку «Азов» у Маріуполі знищили ворожу БМП з екіпажем та обстріляли ворожу піхоту.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомили бійці полку «Азов» та опублікували відповідні відео.

«Азов» б'є влучно в ціль. Ціль "Азову" - знищення російських окупаційних військ. Бійцями полку в Маріуполі знищено ворожу БМП з екіпажем, російська піхота також навоювалася та прилягла довічно відпочити на одній з вулиць українського міста», - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, російська агресія спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За словами Маріупольського міського голови Вадима Бойченка, у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить близько 5 тис. осіб, з них близько 210 дітей.

У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі зараз перебувають близько 130 тис. мирних людей, вони благають про порятунок.

Маріуполь російські війська перетворили на величезну руїну, жителі від голоду втрачають свідомість на вулицях, ворожі авіабомби їх живцем ховають у бомбосховищах.

У Маріуполі наразі знаходяться бійці полку «Азов», які продовжують боронити місто.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бійці полку «Азов» у Маріуполі знищили ворожу БМП з екіпажем 5.00 5 1
Політика / Україна
09.04.2022 826
Еще материалы раздела «Україна»