<
НОВИНИ ДНЯ: "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценаріївсі новини дня
Політика
Україна
10.04.2022 3445

Резніков назвав зброю, яка допоможе ЗСУ прогнати окупантів

Міністр оборони запевнив, що українські воїни уміють воювати на "Абрамсах" та "Леопардах".

Для того, щоб не тільки стримувати російські окупаційні війська, але й вигнати їх з України, ЗСУ потребують зброї дальньої дії, багато сучасних танків та броньованих машин. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков на брифінгу з іноземними журналістами у п'ятницю, 8 квітня.

"Нам потрібні реактивні системи залпового вогню з дальністю понад 30-50 км. Нам потрібні протикорабельні ракети, щоб зупинити їх в Одесі та на Чорному морі. Нам потрібно багато танків, броньованих машин і артилерії калібру 155 мм", – сказав Резніков.

За його словами, для опанування такої зброї українським воїнам не знадобиться багато часу, а з її допомогою окупантів вдасться вигнати з України.

"Ми знаємо, як користуватися NLAW, Stinger, Javelin. І ми зможемо використовувати протикорабельні ракети. Це не вища математика. Ми зможемо воювати на “Абрамсах”, “Леопардах”, тому що наші хлопці вісім років тренувалися по всьому світу з країнами НАТО", – наголосив міністр оборони.

Резніков звернув увагу на те, що забезпечити ЗСУ сучасною зброєю потрібно терміново.

Оценка материала:

5.00 / 3
Резніков назвав зброю, яка допоможе ЗСУ прогнати окупантів 5.00 5 3
Політика / Україна
10.04.2022 3445
Еще материалы раздела «Україна»