<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.04.2022 556

Кабмін продовжив термін виплати допомоги переселенцям до 30 квітня

Кабінет Міністрів продовжив до 30 квітня термін отримання фінансової допомоги вимушено переміщеними громадянами.

Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду, повідомляє Укрінформ.

«Приймаємо рішення щодо продовження терміну отримання допомоги вимушеним переселенцям. Кінцевий строк тепер 30 квітня. Ідеться про програму виплат по 2 тисячі гривень дорослим та по 3 тисячі гривень дітям», - зазначив Шмигаль.

Також він поінформував, що уряд змінив порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

За словами Прем’єр-міністра, оформити статус переселенця тепер можна вже після працевлаштування.

Як повідомлялося, держава виплатить кожному переселенцю в Україні щомісячну мінімальну допомогу в розмірі 2 тис. гривень, виплата на кожну дитину становитиме 3 тис. гривень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін продовжив термін виплати допомоги переселенцям до 30 квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.04.2022 556
Еще материалы раздела «Суспільство»