<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
10.04.2022 836

Мелітополь стає Чорнобаївкою. ЗСУ вдарили по місцевому аеродрому, - Арестович

Збройні сили України в черговий раз вдарили по мелітопольському аеродрому. На думку радника голови Офісу президента Олексія Арестовича, окупований Мелітополь стає другою Чорнобаївкою.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву на YouTube-каналі "Фейгін LIVE".

"Зараз би оголосити п'ятий Мелітополь, який поступово стає Чорнобаївкою. Сьогодні накрили мелітопольський аеродром, теж з пунктом управління, рвалося години дві...Так, Мелітополь потихеньку стає Чорнобаївкою, Але ж Мелітополь - це головний центральний вузол - аеропорт, залізничне, автомобільне сполучення. Опорний пункт і для Херсона, що забезпечує зв'язок Херсона, Запоріжжя та Маріполя", - зазначив він.

Зазначимо, аеродром Чорнобаївка під Херсоном асоціюється з постійними ударами українських сил по зайнятих російськими військами позиціях. В результаті окупанти зазнали важких втрат на цьому напрямку, але з початку квітня масштаб атак на Чорнобаївку зменшився.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мелітополь стає Чорнобаївкою. ЗСУ вдарили по місцевому аеродрому, - Арестович 5.00 5 2
Політика / Україна
10.04.2022 836
Еще материалы раздела «Україна»