<
НОВИНИ ДНЯ: Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
11.04.2022 702

У бою з рашистами загинув герой-десантник «Балу»

Герой-десантник Володимир Балюк, який обіймав одну з ключових посад у бойових підрозділах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України, героїчно загинув у бою з рашистськими загарбниками.

630_360_1649599877-822_11.04.22

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє командування ДШВ ЗСУ.

«5 квітня на півдні України під час бою з переважаючими силами противника Володимир Балюк героїчно загинув… У бою він особисто знищив дві ворожі БМД та чимало живої сили противника... “Балу”, ми завжди будемо тебе пам’ятати! Ми помстимося за тебе, брате!», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, сержант Володимир Балюк був взірцевим представником сучасного сержантського корпусу Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У нього була висока професійна підготовка, чималий бойовий досвід та участь у міжнародних навчаннях.

Він обіймав одну з ключових посад у бойових підрозділах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України – був головним сержантом десантно-штурмової роти.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України успішно підірвали черговий танк противника.

Оценка материала:

5.00 / 2
У бою з рашистами загинув герой-десантник «Балу» 5.00 5 2
Політика / Україна
11.04.2022 702
Еще материалы раздела «Україна»