<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.04.2022 916

Сніг та спека до +22: синоптик дала новий прогноз щодо України

У понеділок, 11 квітня, погода у східних та південних регіонах України порадує своїм теплом, а от на заході на півночі буде відносно прохолодно. Майже на всій території країни періодично дощитиме.

Актуальний прогноз погоди підготувала синоптикиня Наталка Діденко.

У Харківській, Донецькій, Луганській областях температура повітря підніметься до позначок +18+22 градусів - майже травнева погода. Місцями очікуються грози, а на Харківщині можливий дощ у другій половині дня чи надвечір. На Запоріжжі, в Криму, на Дніпропетровщині та Херсонщині завтра прогнозується +14+18 градусів.

На решті територій буде холодно - +6+13 градусів. Там, де температура різко впаде, існує ймовірність мокрого снігу. Йдеться про центральні, західні та північні регіони.

Сильні пориви вітру будуть на півдні та в центрі України.

У Києві мінімальна температура повітря коливатиметься в межах +3, +4 градусів, максимальна близько +8+10 градусів. Також періодично дощитиме, а вночі пройде мокрий сніг.

"На загальне потепління розраховуємо з 14-15 квітня. Підсилений підігрів помешкань усіма можливими і, головне, безпечними, способами - актуальний. Квіти виносити на відкритий балкон чи терасу - варто перечекати до кінця тижня", - порадила Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг та спека до +22: синоптик дала новий прогноз щодо України 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.04.2022 916
Еще материалы раздела «Суспільство»