<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.04.2022 1039

Українців попередили про різке похолодання: названо дати та області

Синоптик закликала "спокійно стежити за розвитком метеопроцесів".

В Україні буквально відразу після потепління очікується чергове похолодання, зниження температури повітря передбачається 16-18 квітня. Місцями цими днями можливий мокрий сніг.

Таким прогнозом поділилася український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"13-15 квітня трохи потеплішає. Однак на сильний подальший прогрів не розраховуємо, тому що протягом 16-18 квітня в західних, північних і центральних областях України очікується чергове похолодання та мокрий сніг", – зазначила експерт.

"Тому спокійно стежимо за розвитком метеопроцесів, свіжими прогнозами погоди, одягаємося розумно і доречно, калорійно харчуємося, не забуваємо про овочі, уникаємо надмірного алкоголю, надягаємо на ніч шапку...", – порадила Діденко.

Погода в Україні 12 квітня: прогноз

Як повідомлялося, за прогнозом синоптика, найхолоднішими 12 квітня будуть Сумська, Полтавська, Дніпропетровська області і Запоріжжя – вдень там очікується не вище + 6...+ 9 градусів.

У Києві вівторок буде вітряним. Якісь серйозні опади в столиці не передбачаються.

Температура повітря в столиці вночі буде низькою – + 2...+ 5 градусів, а вдень очікується до + 10...+ 12 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українців попередили про різке похолодання: названо дати та області 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.04.2022 1039
Еще материалы раздела «Суспільство»