<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Україна
12.04.2022 1317

ЗСУ розшукують російські комплекси зв'язку Редут-2УС – українців просять допомогти

Міністерство цифрової трансформації закликало українців повідомляти за допомогою чат-боту «єВорог» інформацію про місце розташування російських комплексів зв'язку Редут-2УС.

630_360_1649767757-937_12.04.22

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба міністерства.

«Завдяки кожному з вас, хто повідомляє ЗСУ про місця розташування та пересування ворога, нашим бійцям легше простежити дії загарбників і завчасно дати їм відсіч. Зараз ЗСУ розшукує російський комплекс зв'язку Редут-2УС», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це радіолокаційна система, через яку керівництво російської армії дає команди солдатам та війська ворога обмінюються інформацією між собою. Знищивши цю систему, обірветься зв'язок – і ворог втратить керування військами.

В міністерстві наголосили, що якщо ви помітили такий комплекс, негайно повідомляйте про його геолокацію в Telegram-бот «єВорог». Лише за два дні до бота українці надіслали вже 33 геолокації Редут-2УС, інформація вже передана військовим.

Як повідомлялось, Офіс Омбудсмана створив чат-бот у Телеграмі Stop Russian aggression, куди кожен охочий може надіслати дані щодо воєнного злочину російських солдатів в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ розшукують російські комплекси зв'язку Редут-2УС – українців просять допомогти 5.00 5 2
Політика / Україна
12.04.2022 1317
Еще материалы раздела «Україна»