<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2022 916

20 днів дощів: прогноз погоди у Києві до середини травня

Протягом найближчого місяця на киян чекає 20 дощових днів. Потепління наступатиме поступово і невпевнено - часом крок уперед і два назад.

Про це свідчать дані Gismeteo.

Опади у столиці очікуються 13, 17, 20, 22-27 квітня, 2-3, 5-10 та 14 травня. Як бачимо, двічі дощі литимуть 6 днів поспіль.

Що стосується температур, то весна поступово вступатиме у свої права і після 1 травня в Києві вже не прогнозується "мінус" навіть у нічний час. 4 травня ще буде +1, але до середини місяця ночі стануть теплішими, хоча загалом потепління буде нестабільним. Після 21 градуса тепла 6 травня вже 7-го числа похолодає до 15 градусів. Тож мешканцям столиці варто бути готовими до температурних гойдалок.

Раніше ми писали, що у середині квітня погода в Україні буде некомфортною – температура повітря знизиться, очікуються опади. Саме на цей період, 17 квітня, випадає Вербна неділя у християн східного обряду та Великдень – у християн західного обряду.

Оценка материала:

5.00 / 2
20 днів дощів: прогноз погоди у Києві до середини травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2022 916
Еще материалы раздела «Суспільство»