<
НОВИНИ ДНЯ: "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літовсі новини дня
Політика
Україна
13.04.2022 640

Президент присвоїв звання Героя України трьом військовим

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України посмертно трьом військовим за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

630_360_1649797025-498_13.04.22

Як передає Укрінформ, відповідний указ опублікований на сайті Глави держави.

Згідно з документом, звання "Герой України" з удостоєнням ордена “Золота Зірка” присвоєно посмертно:

  • сержанту Балюку Володимиру;
  • капітану Оцерклевичу Віктору;
  • старшому сержанту Скоблі Олексію.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

російська армія влаштувала масовий терор на тимчасово захоплених територіях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Президент присвоїв звання Героя України трьом військовим 5.00 5 2
Політика / Україна
13.04.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»