<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
13.04.2022 643

Прикордонники вилучили 10 російських суден в одеських портах. Їх націоналізують

В портах Одеської області виявили 10 російських кораблів, вартість яких була значно занижена. Наразі розпочатий процес їх націоналізації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу.

Правоохоронці вилучили 8 російських вантажних суден та 2 танкерів, які знаходилися на профілактичних ремонтних роботах. Через війну вони опинилися у блокаді.

Прикордонники встановили, що для мінімізації податків, вартість кораблів занизили щонайменше у 5 разів.

"Наразі судна передано на зберігання до Адміністрації морських портів України. Екіпажі, серед яких значна кількість громадян Росії, перебувають на борту для забезпечення живучості суден", - йдеться у повідомленні.

Зараз розпочатий процес націоналізації російських кораблів. Необхідні матеріали вже передали Одеській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, заарештовану яхту нардепа Віктора Медведчука передали Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прикордонники вилучили 10 російських суден в одеських портах. Їх націоналізують 5.00 5 2
Політика / Україна
13.04.2022 643
Еще материалы раздела «Україна»