<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
14.04.2022 763

У Мелітополі знищують патрулі вояків рф - розвідка заявляє, що в місті діє рух опору

У тимчасово захопленому Мелітополі невідомі патріоти ліквідували 70 військовослужбовців російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

"Встановлено, що в період з 20.03 по 12.04.2022 ліквідовано 70 військовослужбовців рф під час нічних патрулювань в тимчасово окупованому Мелітополі. Серед них були загарбники, в тому числі "кадирівці", - ідеться у повідомленні.

Причина смерті нічних патрульних під час комендантського часу – ножові та вогнепальні поранення. Інформацію щодо точної кількості вбитих та обставини їхньої смерті окупаційна адміністрація ретельно приховує.

"Є дані, що це наслідок роботи українського руху опору Мелітополя. Наразі підрозділи окупаційних військ не досягли результатів щодо пошуку осіб, причетних до знищення військовослужбовців рф", - зазначили у розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, раніше ГУР поінформувало, що вояки російської 47 танкової дивізії, що брали участь у боях проти України, не отримали обіцяних додаткових доплат. Щоб не допустити масових звільнень з армії, до військового контракту у рф включають положення про згоду на виконання завдань у районах військових дій незалежно від місця їх проведення.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Мелітополі знищують патрулі вояків рф - розвідка заявляє, що в місті діє рух опору 5.00 5 2
Політика / Україна
14.04.2022 763
Еще материалы раздела «Україна»