<
НОВИНИ ДНЯ: Байден зробив нову заяву по Україні, назвавши Путіна "жорстоким тираном"  Дощі з грозою накриють пів України: прогноз погоди на 27 травня  В Україні 27 травня до +27°, подекуди дощі та грози  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  До України йдуть дощі: якою буде погода на наступному тижні  Дощі, грози та пориви вітру: якими будуть останні травневі вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Росія
14.04.2022 718

Компанія-виробник брендів Durex та Strepsils йде з російського ринку

Компанія Reckit - виробник медичних препаратів, миючих та гігієнічних засобів - повністю виходить із російського ринку, продаючи свою частку.

630_360_1649898222-423_14.04.22

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться на сайті компанії.

"Reckit почав процес передачі прав власності на наш російський бізнес. Може йтися про передачу їх третій стороні або нашим місцевим співробітникам", - заявили у компанії.

Зазначається, що цей крок спирається "на попереднє рішення стосовно замороження капітальних інвестицій, рекламних видатків, спонсорства та рекламних акцій у росії".

У компанії нагадали, що засуджують війну росії в Україні та роблять усе можливе для допомоги українцям.

Нагадаємо: Reckitt володіє такими брендами, як Nurofen, Finish, Veet, Air Wick, Calgon, Cillit Bang, Durex, Gaviscon, Strepsils та Vanish.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Оценка материала:

5.00 / 1
Компанія-виробник брендів Durex та Strepsils йде з російського ринку 5.00 5 1
Політика / Росія
14.04.2022 718
Еще материалы раздела «Росія»