<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяра  Прогноз погоди на літо 2024: чи чекати українцям сильної спеки  "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинуваченнявсі новини дня
Політика
Україна
15.04.2022 686

Подоляк про погрози бомбити Київ: політики з РФ загубилися в часі, їх чекають арешти

У президента України Володимира Зеленського вважають, що російських політиків, які закликають бомбити Київ, треба оголосити в міжнародний розшук. На Банковій пригрозили їм масовими арештами.

126_1_23_650x410_15.04.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

"У Росії різні суб'єкти, які загубилися в часі, прямо зараз пропонують максимально жорстоко бомбити центр Києва і обов'язково знищувати мирних людей. Масово знищувати. З найбільшими руйнуваннями. Включаючи президента Зеленського. А це вже цілком конкретні кримінальні провадження", - зазначив він.

За його словами, з такими погрозами, не рахуючи пропагандистів, виступають заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв, спікер Держдуми В'ячеслав Володін та інші.

"Досить виставити на цих суб'єктів "червоні" розшукові карти. Для початку. Далі - більше. Пора б вже нам дійсно готуватися до масових арештів суб'єктів, які з кожним днем все більш відверто вимагають масових смертей українців", - додав Подоляк.

Нагадаємо, раніше Міноборони Росії пригрозило ударами по центрах прийняття рішень у Києві через нібито обстріли російської території.

Оценка материала:

5.00 / 1
Подоляк про погрози бомбити Київ: політики з РФ загубилися в часі, їх чекають арешти 5.00 5 1
Політика / Україна
15.04.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»