<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2022 695

Від тепла до мокрого снігу. Синоптикиня розповіла, яку погоду очікувати на вихідні

Синоптикиня Наталка Діденко попередила українців про мінливу весняну погоду у вихідні.

Наталка Діденко прогнозує різкі перепади температури між суботою та неділею. 16 квітня у більшості регіонів країни буде сонячна суха погода, але вже в неділю очікується різке похолодання, а подекуди навіть мокрий сніг. Температура поступово підвищуватиметься протягом наступного тижня. Пише НВ. 

У суботу тепло буде у східних, південних та центральних областях, з температурою +13…+19 °C. У західних, північних регіонах та Вінницькій області буде прохолодніше, близько +6…+10 °C. На Заході та Сході країни прогнозують поривчастий вітер. Жителям західних, північних та центральних областей варто бути готовими до опадів.

У столиці очікується хмарна погода з температурою +9...+10 °C, можливий дощ.

У неділю, 17 квітня, похолодання посилиться, синоптикиня не відкидає можливість опадів у вигляді мокрого снігу. Найменше погодні зміни торкнуться східних областей України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від тепла до мокрого снігу. Синоптикиня розповіла, яку погоду очікувати на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2022 695
Еще материалы раздела «Суспільство»