<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Політика
Росія
16.04.2022 1005

У росії знову розширили перелік іноагентів

Міністерство юстиції рф внесло до реєстру ЗМІ-іноагентів дев'ятьох осіб, серед яких – відеоблогер Юрій Дудь і засновник видання The Insider Роман Доброхотов.

Їхні імена з'явилися в оновленому списку на сайті мін'юсту рф, передає Укрінформ.

Окрім того, до реєстру ЗМІ-іноагентів включені карикатурист Сергій Йолкін, політолог Катерина Шульман, журналісти Карен Шаїнян, Олексій Семенов та Кирило Кругліков, активістка російської ЛГБТ-мережі Марія Сабунаєва та засновник некомерційної організації «Ліліт», яка надає допомогу ЛГБТ та жінкам, що постраждали від насилля, Регіна Дзугкоєва.

Раніше з'являлася інформація, що Шульман, Йолкін і Доброхотов виїхали з росії.

Зараз у реєстрі російського Ммін'юсту 142 записи. Переважну більшість «ЗМІ - іноземних агентів» становлять не організації, а фізичні особи, здебільшого журналісти.

Оценка материала:

5.00 / 1
У росії знову розширили перелік іноагентів 5.00 5 1
Політика / Росія
16.04.2022 1005
Еще материалы раздела «Росія»