<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Росія
16.04.2022 898

З'явився фейк про звернення до Путіна щодо арешту воєначальників через крейсера "Москва"

Російські депутати від правлячої партії "Єдина Росія" після втрати крейсера "Москва" в Чорному морі направили лист з вимогами на адресу президента Володимира Путіна. Від нього домагаються відсторонення і арешту командувачів Чорноморського флоту і наступальної операції в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву партії "Єдина Росія".

У зверненні на фальшиовму сайті йшлося, що російські депутати нібито покладають відповідальність за втрату крейсера на командування. А також вимагають на час розслідування усунути і помістити під домашній арешт командувача Чорноморського флоту адмірала Ігоря Осипова, командувача ПВО генерала армії Олександра Дворнікова, головнокомандувача ВМФ Росії адмірала Миколу Євменова.

Оновлено на 12:00

Пізніше на сайті партії "Єдина Росія" з'явилася заява про те, що інформація на фейковому сайті має неправдивий характер і не є достовірною.

Оценка материала:

5.00 / 2
З'явився фейк про звернення до Путіна щодо арешту воєначальників через крейсера "Москва" 5.00 5 2
Політика / Росія
16.04.2022 898
Еще материалы раздела «Росія»