<
НОВИНИ ДНЯ: Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник поясниввсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2022 583

Супутники показали понад 800 нових могил в окупованому Херсоні, - The Washington Post

Супутники зафіксували нові могили на Херсонському кладовищі. У період з 28 лютого по 15 квітня їх було додано щонайменше 824.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Washington Post.

За даними нещодавніх супутникових знімків, проаналізованих лондонським некомерційним центром інформаційної стійкості (CIR), в окупованому Росією Херсоні копають ряди за рядами могил.

Знімки Planet Lab показали, що з 28 лютого по 15 квітня на Херсонському кладовищі було додано щонайменше 824 нові могили, місця поховання знаходяться на околиці міста, на схід від аеропорту.

"Страшно подумати про те, як загинули мирні жителі та що ще відбувається у цих районах", - сказав директор по розслідуванням CIR Бенджамін Стрік.

Нагадаємо, з 3 березня Херсон перебуває під окупацією російських військ. Попри це, місцеві жителі виходять на мітинги та чинять спротив ворогу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Супутники показали понад 800 нових могил в окупованому Херсоні, - The Washington Post 5.00 5 1
Політика / Україна
16.04.2022 583
Еще материалы раздела «Україна»