<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
17.04.2022 1580

Залишки російської танкової армії, яку на Чернігівщині розбили ЗСУ

Крутівська ОТГ, що на Чернігівщині, оприлюднила фотографії залишків 90-ї танкової дивізії (Єкатеринбург), яка місяць перебувала в Ніжинському районі.

630_360_1650112355-7089_17.04.22

Про знищення колони написала Крутівська ОТГ на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Ці мерзотники проходили і через наші села, частина дивізії розбила штаб у Хорошому Озері і звідти намагалася пройти в Ніжин. У самому Ніжині в результаті обстрілів зруйновано та пошкоджено: 5 будівель комунальної власності, 25 багатоповерхових будинків, 54 приватні будинки, 1 підприємство", - йдеться в повідомленні.

Зазначаться, що на фото - результат роботи ЗСУ.

"У боях відзначилась і тероборона Ніжина (в лавах котрої воювали і козаки з нашої громади), яка стояла на передових блок-постах та проводила зачистку. Багато роботи нашими козаками з Тероборони було докладено для того, щоб скоординувати удари по противнику та передати точні дані розташування ворожої техніки", - додали в ОТГ.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни так і не змогли окупувати всю Чернігівську область і, зазнавши великих втрат, змушені були тікати.

Оценка материала:

5.00 / 3
Залишки російської танкової армії, яку на Чернігівщині розбили ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Україна
17.04.2022 1580
Еще материалы раздела «Україна»