<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
17.04.2022 491

На Миколаївщині ворог активізує бойові дії та намагатиметься відновити наступ

На Миколаївщині ворог активізує бойові дії та намагатиметься відновити наступ з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області.

Про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

«На Миколаївщині та Херсонщині противник продовжує заходи з відновлення боєздатності, намагається поповнити запаси та обладнати позиції. Вочевидь, противник активізує бойові дії та намагатиметься відновити наступ з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області. Але наші сили готують адекватну відповідь», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом ночі війська рф обстрілювали українські позиції та населені пункти, використовуючи танки, БМП та артилерію. Ракетними ударами уражено різні об’єкти інфраструктури Кіровоградської та Миколаївської областей.

Загальні втрати ворога тільки за цю ніч склали 14 військових і 4 одиниці техніки.

Зважаючи на перебування в акваторії Чорного моря угруповання російських військових кораблів, озброєних крилатими ракетами, рівень загрози ракетних ударів залишається високим.

24 лютого президент росії володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Миколаївщині ворог активізує бойові дії та намагатиметься відновити наступ 5.00 5 2
Політика / Україна
17.04.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»