<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.04.2022 682

Київ посилює підготовку до оборони - голова військової адміністрації

У Києві існує небезпека авіаційних та ракетних ударів, і доки триває війна, столиця повинна бути готовою до оборони.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у тижневому зведенні голови військової адміністрації Києва Миколи Жирнова.

«Незважаючи на те, що тиждень був відносно спокійним, протягом останніх двох днів були нанесені ракетні удари по інфраструктурі столиці в Дарницькому районі та передмісті – в районі Вишневого. Внаслідок ударів загинула 1 людина. Пожежі ліквідовані», - сказано у зведенні.

Нині вживаються всі необхідні заходи щодо нарощування підготовки до оборони міста і водночас триває розблокування вулиць та покращення сполучення всередині.

Крім цього, у військовій адміністрації закликають киян не заважати виконувати свої завдання важливими службам, особливо військовим, а також не нехтувати сигналами повітряної тривоги та одразу прямувати в укриття.

У звʼязку зі значним прибуттям мешканців столиці, в адміністрації нагадали, що "місто залишається небезпечним".

"Просимо мешканців столиці, а особливо жінок, дітей, студентів і літніх людей, які мають де проживати за межами міста – не повертатись", - додають у КМВА.

Як повідомлялося, під ранок 16 квітня Київ зазнав обстрілів. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. Внаслідок обстрілів одна людина загинула, кілька людей госпіталізовані.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ посилює підготовку до оборони - голова військової адміністрації 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
17.04.2022 682
Еще материалы раздела «Столиця»