<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Світ
17.04.2022 692

Україна запросила у країн G7 фінансову підтримку на 50 млрд доларів

Україна запросила у країн Великої сімки G7 фінансову підтримку в розмірі 50 млрд доларів. Це має допомогти покрити пов'язаний з війною дефіцит держбюджету протягом наступних шести місяців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника президента з економічних питань Олега Устенка в ефірі телемарафону.

Крім того, він сказав, що Україна також розглядає можливість випуску облігацій з нульовим купоном

Устенко сказав, що ці варіанти активно обговорюються.

Як повідомляло РБК-Україна, Рада директорів МВФ прийняла рішення створити спеціальний адміністративний рахунок для зарахування коштів на підтримку України. Гроші, які надійдуть на рахунок, будуть спрямовані, перш за все, на забезпечення потреб платіжного балансу та державного бюджету для стабілізації економіки України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна запросила у країн G7 фінансову підтримку на 50 млрд доларів 5.00 5 1
Політика / Світ
17.04.2022 692
Еще материалы раздела «Світ»