НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Політика
Україна
17.04.2022 718

Подоляк про віру Путіна в перемогу РФ: такі ілюзії завжди призводять до трагедії

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російський диктатор Володимир Путін вірить у перемогу армії РФ в Україні. Однак, за його словами, такі ілюзії завжди призводять до трагедії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Подоляка в Twitter.

Таким чином, Подоляк коментував слова канцлера Австрії Карла Нехаммера, який після візиту до Москви заявив: "Путін вважає, що Росія виграє війну".

"Ілюзії такого масштабу завжди призводять до трагедії. РФ програє. У військовому, економічному та географічному сенсах. Країна-вигнанець з негативним профілем в підручниках історії. Така буде "перемога"", - написав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Подоляк про віру Путіна в перемогу РФ: такі ілюзії завжди призводять до трагедії 5.00 5 1
Політика / Україна
17.04.2022 718
Еще материалы раздела «Україна»