<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
18.04.2022 597

Одеські пляжі все ще заміновані. Рятувальники закликають містян не вірити фейкам

Інформація в Telegram-каналах щодо розмінування одеських пляжів не відповідає дійсності. Їх відвідування надалі є небезпечним і забороненим.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційну заяву ГУ ДСНС в Одеській області.

"Терміново! До уваги одеситів і мешканців Одеської області! Сьогодні, в декотрих телеграм-каналах, з'явилась новина про те, що нібито сьогодні ДСНС буде розпочинати частково розміновувати одеські пляжі.Ця інформація не відповідає дійсності і є фейковою! Жодних заяв представники ГУ ДСНС в Одеській області не робили!", - йдеться в повідомленні.

У відомстві наголосили: жодному випадку не пересуватися по території узбережжя та пляжами Одеси i області.

"Відвідувати пляжі й надалі категорично заборонено - вони заміновані!", - заявили в ДСНС.

Нагадаємо, нещодавно речник Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що російські окупанти намагаються відновити інтенсивну повітряну розвідку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Одеські пляжі все ще заміновані. Рятувальники закликають містян не вірити фейкам 5.00 5 1
Політика / Україна
18.04.2022 597
Еще материалы раздела «Україна»