<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
18.04.2022 1848

Опубліковані фото крейсера "Москва" після вибуху, - дослідники OSINT

В Інтернеті опубліковані фотографії підбитого ракетного крейсера" Москва " зі складу Чорноморського флоту РФ. Імовірно знімки зроблені з турецького судна, яке врятувало частину екіпажу флагмана російського флоту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter OSINTtechnical.

Судячи з опублікованих фото, до моменту прибуття турецького судна пошкоджений крейсер мав значний крен на лівий борт. Також зафіксовано велике задимлення в різних місцях корабля. При цьому система пожежогасіння продовжувала свою роботу.

Нагадаємо, 13 квітня стало відомо, що українські військові завдали ракетного удару по Москві. Це саме той корабель, який брав участь у штурмі острова Зміїний і був посланий українським прикордонником. Пізніше глава Одеської Військової адміністрації заявив, що крейсер "Москва" догорає в Чорному морі.

Оценка материала:

5.00 / 3
Опубліковані фото крейсера "Москва" після вибуху, - дослідники OSINT 5.00 5 3
Політика / Україна
18.04.2022 1848
Еще материалы раздела «Україна»