<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
18.04.2022 587

Російський крейсер "Москва" знищили дві ракети "Нептун", - Буданов

Флагман Чорноморського флоту Росії ракетний крейсер "Москва" був знищений двома українськими протикорабельними ракетами "Нептун". Що спростувало міф про непереможність російської армії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова для Spiegel.

Зокрема, він відповів на питання, що сталося з російським флагманом.

"Корабель був вражений двома українськими протикорабельними ракетами "Нептун", - зазначив Буданов.

За його словами, мабуть, захисні системи крейсера на спрацювали проти українських ракет.

"Це ще раз спростовує міф про могутню російську армію", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська у відповідь на потоплений крейсер "Москва" завдали удару по ракетному заводу під Києвом. Йдеться про Жулянський машинобудівний завод "Візар", який виробляє ракети "Нептун".

Оценка материала:

5.00 / 1
Російський крейсер "Москва" знищили дві ракети "Нептун", - Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
18.04.2022 587
Еще материалы раздела «Україна»