<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
18.04.2022 613

Монобанк закриває рахунки тих, хто не залишив Крим, ОРДЛО, Росію та Білорусь

"Монобанк" з 18 квітня припиняє обслуговувати клієнтів, хто ще не залишив окупований Крим, Донбас, Росію, Білорусь та низку інших країн. А також закриває їхні рахунки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram співзасновника Monobank Олега Гороховського.

"З сьогоднішнього дня ми припиняємо обслуговування клієнтів, які перебували до війни і досі не залишили наступні території: Росія, Білорусь, Крим, "ЛДНР", Північна Корея, Сирія, Еритрея - загалом 11 251 особа. Рахунки цих людей будуть закриті ... Закликаю інші українські банки наслідувати наш приклад", - сказав він.

Зазначимо, наприклад, чоловіки-громадяни України просто не можуть виїхати з окупованого Донбасу, оскільки там діє відповідна заборона.

Оценка материала:

5.00 / 2
Монобанк закриває рахунки тих, хто не залишив Крим, ОРДЛО, Росію та Білорусь 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
18.04.2022 613
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»