<
НОВИНИ ДНЯ: Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2022 1532

Президент присвоїв очільнику контррозвідки СБУ Покладу звання бригадного генерала

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання бригадного генерала начальнику Департаменту контррозвідки СБУ й генерал-майора цивільної служби заступнику голови Державної служби з надзвичайних ситуацій та керівникам ДСНС на Львівщині й Одещині.

Відповідні укази опубліковані на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Згідно з указом №257/2022, присвоєно військове звання бригадного генерала начальнику Департаменту контррозвідки Служби безпеки Олександру Покладу.

Крім того, указом №258/2022 спеціальне звання генерал-майора служби цивільного захисту присвоєно заступнику голови ДСНС Дмитру Бондарю та начальникам управлінь ДСНС у Львівській області Юрію Кагітіну й в Одеській області Вадиму Шулюку.

Як повідомлялося, в Україні триває 54-я доба повномасштабного вторгнення російської федерації, війська якої обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Оценка материала:

5.00 / 2
Президент присвоїв очільнику контррозвідки СБУ Покладу звання бригадного генерала 5.00 5 2
Політика / Україна
19.04.2022 1532
Еще материалы раздела «Україна»