<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Політика
Україна
20.04.2022 1831

Ворог безуспішно намагається вийти на межі Херсонської області, - Генштаб

Генеральний штаб Збройних сил України поділився подробицями нових спроб військ РФ захопити всю територію Херсонської області.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на допис Генштабу ЗСУ у Facebook.

Епіцентр бойових дій на Херсонщині перемістився у район Олександрівки. Звідти російські окупанти намагаються вийти на межі області для встановлення контролю над регіоном.

"На Південнобузькому напрямку тривають бойові дії в районі Олександрівки, ворог успіху не має. Намагається здійснити вихід на адміністративну межу Херсонської області, не припиняє обстрілів населених пунктів", – ідеться в повідомленні.

Натомість Збройні сили України ліквідували дві тактичні групи та чотири роти парашутно-десатних полків РФ. Особливо постраждала 106-та парашутно-десантної дивізія.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ворог безуспішно намагається вийти на межі Херсонської області, - Генштаб 5.00 5 3
Політика / Україна
20.04.2022 1831
Еще материалы раздела «Україна»