<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
20.04.2022 779

ФСБ заарештувала "міністра внутрішніх справ ЛНР" і вивезла до Ростова, - розвідка

Федеральна служба безпеки Росії на тлі невдач на фронті заарештувала так званого "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета. За даними української сторони, його арешт вже викликав негативну реакцію серед представників "республіки".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міноборони України.

Згідно з отриманими даними, Корнет був заарештований ФСБ Росії і даний час утримується в слідчому ізоляторі в Ростові-на-Дону.

"Арешт "міністра внутрішніх справ ЛНР" викликав негативну реакцію з боку силових структур і політичного керівництва "республіки", які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазі-держави", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними української розвідки, ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник намагається звільнити Корнета.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла про викрадення співробітниками ФСБ Росії одного з ватажків так званої "Донецької народної республіки" Едуарда Басуріна. Самі окупанти цю інформацію спростували, а Басурін продовжує давати брифінги в Донецьку.

Оценка материала:

5.00 / 1
ФСБ заарештувала "міністра внутрішніх справ ЛНР" і вивезла до Ростова, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
20.04.2022 779
Еще материалы раздела «Україна»