<
НОВИНИ ДНЯ: Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2022 1472

Роспропаганда хоче «безсмертним полком» пройтись руїнами Маріуполя

Російська пропаганда вдається до маніпуляції, анонсуючи проведення на руїнах Маріуполя акції "безсмертний полк".

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації повідомляє в Телеграмі.

Так, за даними пропагандистів прокремлівського медіа "тасс", заступник мера Маріуполя оголосив про проведення "урочистої" ходи "безсмертний полк" у межах святкування рашистського "дня побєди" 9 травня.

У ЦПД зауважують, що такі заяви варто розцінювати як анонсування повного збройного захоплення Маріуполя збройними силами росії.

"Український Маріуполь не здається і продовжує хоробро оборонятися попри всі маніпуляційні заяви окупантів", - підкреслили в Центрі.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники не можуть відтягнути сили від Маріуполя й досі отримати контроль над ним завдяки героїчній обороні міста. На цей час Маріуполь знаходиться в оперативному оточенні, зазнав великих руйнувань через постійні обстріли.

Оценка материала:

3.67 / 3
Роспропаганда хоче «безсмертним полком» пройтись руїнами Маріуполя 3.67 5 3
Політика / Україна
21.04.2022 1472
Еще материалы раздела «Україна»