<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудеться  Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни  Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогеркавсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2022 567

Батьки російських мародерів називають своїх синів «спонсорами»

Перехоплені розмови російських військових свідчать про те, що батьки загарбників розглядають війну в Україні як шанс розбагатіти.

630_360_1648939629-172_21.04.22

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Зокрема, спецслужба перехопила розмову російського солдата, який наразі перебуває під Харковом, якому батько каже: "Не высовывайся! Мой спонсор должен нарубить бабла и приехать домой".

Чоловік рекомендує синові не звертати увагу на низьку зарплату, а нестачу грошей компенсувати дорогими автомобілями: "разбирайте мерседесы, у них запчасти дорогие".

Військовий рф зізнається, що й сам про це думав, але командири або забирать машини собі і катаються, або розстрілюють з автоматів.

Однак батько дав нову пораду: "Снимите генератор. Генератор на "мерс" и "аудюху" стоит тыщ 10-20. Прикопай десяток генераторов - это 200 тысяч".

Чоловіка так затьмарила жага розбагатіти, що він навіть не припускає, що "прикопати" можуть його власного сина, зауважують в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, телефонні розмови російських військових, які перехопила СБУ, свідчать про те, що родичі росіян чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами. Мародерство росіяни називають "спецоперацією із зачистки будинків".

Оценка материала:

5.00 / 1
Батьки російських мародерів називають своїх синів «спонсорами» 5.00 5 1
Політика / Україна
21.04.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»